Pettäjämies yrittää pelastaa Hollywood-avioliittonsa seksiskandaalin jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viimeisen parin viikon ajan seurattu aktiivisesti kuinka Sandra Bullock on joutunut yllättäen seksiskandaalin syövereihin, kun kävi ilmi että hänen aviomiehensä Jesse James oli pettänyt häntä useiden naisten kanssa.

Sandra Bullock oli vietti taannoin useamman viikon kuvaamassa Elämä pelissä -elokuvaansa, josta hän sai äskettäin myös Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta. Sittemmin selvisi, että kuvausten aikana aviomies oli pettänyt näyttelijäkaunotarta useiden nakumallien ja pornotähtien kanssa.

Uskottomuuden julkitulosta saakka Bullock on piilotellut medialta, mikä vaikutti haitallisesti myös elokuvan markkinointiin, kun kokonaisia ensi-iltajuhlia jouduttiin perumaan ympäri maailmaa. Sandra muutti välittömästi pois kotoaan ja toissapäivänä hänet ikuistettiin käymässä asunnollaan kasvot tiukasti peitettynä.

Aviomies Jesse Jamesin kerrotaan olevan murtunut mies ja yrittävän vielä epätoivoisesti pelastaa avioliittonsa. Hänen asianajajansa kertoi TMZ-julkaisulle uskottomuuden ”romahduttaneen hänen koko universuminsa” ja Sandra Bullockin olevan edelleen hänen elämänsä rakkaus. Samalla James on ilmoittautunut Tiger Woodsin tapaan mukaan seksiriippuvaisille tarkoitettuun vieroitushoitoon.