Ravintola evakuoitiin kohuräppäri Petri Nygårdin keikalla – 600 ihmistä pihalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka tamperelainen Senssi-ravintola jouduttiin evakuoimaan sen jälkeen, kun joku asiakkaista oli aiheuttanut ravintolassa palohälytyksen. Kyse oli kuitenkin ilkivaltaisesta hälytyksestä.

– Tupa oli v**ttu tupaten täynnä! Huh, joo siis keikka keskeytyi ku tiäxää palohälytin pärähti soimaan. Aevan v**un kuuma ja kostee ilma siellä mestassa että tiässi oliko siitä vai tönäskö joku jotai hälytinnappia kännissä vai mitä, Petri Nygård kommentoi Tampereeen tapausta Staralle.

Nyt sama tilanne on toistunut hieman vakavammissa merkeissä Oulussa. Oululaisessa Fiona Night Clubissa eilen illalla järjestetyssä konsertissa jouduttiin niin ikään evakuoimaan ravintolan noin 600 asiakasta kadulle, kun ravintolan sprinklerijärjestelmä laukaistiin ilkivaltaisesti.

Tämän johdosta ravintola-asiakkaiden päälle ruiskusi runsaasti likaista sammutusvettä ja ravintolan lattioille kerääntyi peräti 10 senttiä vettä. Tapauksesta otettiin kiinni 26-vuotias nuori mies, jonka epäillään rikkoneen vip-tilassa olleen sprinklerin, Ilta-Sanomat uutisoi.