Tältä Scarlett Johansson näyttää Iron Man 2 -elokuvassa

Galleria · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hän tähdittää 5. toukokuuta Suomessa ensi-iltansa saavaa Iron Man -elokuvan jatko-osaa.

Elokuvamaailman kuumimpien naisten joukkoon useasti äänestetty kaunotar esiintyy leffassa tuttuun tapaan varsin seksikkäänä punatukkana. Taannoin elokuvasta julkaistiin jo ensimmäisiä markkinointikuvia, joissa luonnollisesti myös Scarlettin roolihahmo seikkailee. Katso kuvat alta.

Viime kuukaudet Scarlett Johansson on keskittynyt teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa. Näytelmän viimeinen esitys nähdään ensi sunnuntaina, minkä jälkeen Scarlett keskittyy tulevan elokuvansa markkinointiin.