Upeat lentoemännät alastonkuvissa lentokoneessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina maailmalla on nähty varsin mielenkiintoisia tyttökalentereita, kun lukuisten urheilujoukkueiden lisäksi myös esimerkiksi Ryanairin näyttävät lentoemännät ovat tehneet omat tyttökalenterinsa. Nyt heidän jalanjäljillään seuraa myös toisen yhtiön väki.

Kyseessä on tällä kertaa espanjalaisen Air Comet -lentoyhtiön henkilökunnan protesti, sillä lentoemännät ovat jääneet ilman palkkojaan jo peräti yhdeksän kuukauden ajan. Tästä syystä kuvankauniit lentoemännät päättivät kerätä rahaa kuvaamalla alastonkuviaan yhtiön lentokoneissa ja julkaisemalla kuvista kootun tyttökalenterin. Kalenteri julkaistiin 31. maaliskuuta. Katso video kalenterista tästä tai artikkelin alta.

– Vaadimme vain oikeuksiamme saada se mikä meille kuuluu. Meille jokaisella on saamatta kahdeksan tai yhdeksän kuukauden palkka, kalenterissakin poseeraava lentoemäntä Adriana Ricardo kommentoi Reuters-uutistoimistolle.