Applen iPad ihastuttaa ja vihastuttaa julkkistähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Yhdysvalloissa myyntiin tuleva Applen uusi iPad-laite on saanut kansan jonottamaan vekottimia ulkosalla jopa yön yli. Kymmentuumainen kosketusnäyttöinen tietokone on saanut runsaasti huomiota myös medioissa ympäri maailmaa.

Samalla myös monet julkkistähdet ovat ilmaisseet näkemyksensä iPadista, kun laite puhuttaa myös Hollywoodissa. Applen uutuus on otettu yhdeksi aiheeksi myös ABC-kanavan Modern Family -draamasarjan tämänviikkoisessa jaksossa. Monet televisiokanavat ja muut mediatalot ovat jo aiemmin ilmoittaneet ryhtyvänsä tarjoamaan laitteeseen sopivaa sisältöä.

Keskustelu on käynyt kuumana myös julkkisten Twitter-blogeissa. Poptähti Jordin Sparks ilmaisi ensimmäisten joukossa tunteensa laitetta kohtaan.

– En tule ostamaan iPadia. En tule ostamaan iPadia. En tule ostamaan iPadia. Okei, minä haluaisin saada iPadin. Piru sinut periköön Steve Jobs, Sparks kirjoitti.

– Minä tilasin iPadit itselleni, äidilleni ja Davidille. Apple kertoi että heillä oli niitä vain rajallinen määrä per tilaaja. Siksi minun tilaukseni oli peruttu, Alyssa Milano puolestaan manasi.

Vekotin on ollut tuoreeltaan esillä myös television keskusteluohjelmissa. Huippusuositussa The Late Show with David Letterman -ohjelmassa näyttelijä Sam Worthington käytti sitä kahvimukinsa alustana.