Britannian vaikutusvaltaisimmat julkkikset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta on viihdemaailman huipulle ponnistanut uskomaton määrä supertähtiä, mutta jyvät erottuvat akanoista vuosien kuluessa. Lehtien kansikuvien perusteella viimeisten kolmen vuoden ajan Britannian kiistaton ykkösjulkkis on ollut povipommi Jordan, eli Katie Price. Tuoreessa kyselyssä hän on kuitenkin pudonnut paalupaikalta kun mittarina on käytetty tähtien vaikutusvaltaa.

Tuoreessa markkinatutkimuslaitoksen kyselyssä Britannian vaikutusvaltaisimmaksi julkkistähdeksi nimettiin yllättäen Kylie Minogue, joka ei ole lainkaan britti, vaan australialainen laulajatähti. Kengurumaan tähti jätti listalla taakseen kaikki brittijulkkikset. Toiseksi listalla sijoittui poptähti Cheryl Cole ja kolmanneksi David Beckham. Viiden joukkoon mahtuivat myös Ant & Dec sekä Joanna Lumley. Kymmenen kärkeen päätyi myös toinen ei-britti, eli näyttelijä George Clooney.

Kymmenen joukossa olivat edellä mainittujen lisäksi myös Terry Wogan, Jamie Oliver, Sean Connery ja Helen Mirren. Samassa tutkimuksessa surkeimmiksi roolimalleiksi nimettiin Amy Winehouse, Katie ”Jordan” Price, Tiger Woods, John Terry ja Jonathan Ross.