Harry Potter -leffan huippusalainen käsikirjoitus löytyi pubista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan työn alla olevan Harry Potter -saagan viimeisen elokuvaversion käsikirjoitus on yllättäen joutunut vääriin käsiin, kun se löytyi perjantaina brittiläisestä pubista. Elokuvastudio on käynnistänyt mittavat tutkimukset selvittääkseen tapahtuman taustat.

Suositun elokuvasarjan viimeistä osaa kuvataan parhaillaan Britanniassa Leavesden-studioilla, jossa raju tulipalo tuhosi pari viikkoa sitten merkittävän osan elokuvan lavasteista. Nyt kuvauspaikan liepeillä sijaitsevasta pubista on löytynyt mystinen paperinivaska, jonka uskotaan olevan Potter-elokuvan käsikirjoitus. Leffan budjetti on yli 300 miljoonaa euroa, joten kyse ei ole kovin vähäpätöisestä projektista.

Tuotantoyhtiö Warner Bros tutkii parhaillaan miten salassapidettäväksi määrätty materiaali on voinut unohtua Waterside Tavern -ravintolaan, The Sun uutisoi. Pöydän alta löytyneen Harry Potter ja kuoleman varjelukset -elokuvan käsikirjoituksen päällä luki lehden mukaan suurin kirjaimin ”Yksityinen ja luottamuksellinen”. Kuvausryhmän jäseniä oli ollut edellisenä iltana juhlimassa pubissa, joten käsikirjoitus on mitä ilmeisimmin unohtunut kuvausryhmän jäseneltä. Nyt käsikirjoitus on jo palautettu elokuvastudiolle.