Povipommi Katie Price halutaan heti hoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian pidetyimmästä julkkiksesta hetkessä maan vihatuimmaksi julkkikseksi viime vuonna romahtanut Katie Price, eli povipommi Jordan, on viettänyt pari viikkoa hiljaiseloa. Sitä ennen hän oli aktiivisesti otsikoissa yllätysavioliittonsa ja sitä seuranneen skandaalin merkeissä.

Pika-avioliiton jälkeen nimittäin selvisi, että Las Vegasissa toimineelta papilta olikin viety oikeudet vihkiä aviopareja, joten avioliitton ei lopulta ollutkaan pätevä. Sittemmin hänen tuore ”aviomiehensä” Alex Reid hakeutui vapaaehtoisesti hoitoon ja yritti saada myös Katieta osallistumaan sekä terapiaan että käymään avioliittoneuvojalla. Povipommi ei kuitenkaan ehdotuksiin suostunut.

Nyt Katien lähipiiri aikoo ottaa asiassa kovemmat keinot käyttöön. Perhe ja ystävät ovat ilmoittaneet yhteistuumin povipommille, että tämän tulee hakea ammattiapua ensi tilassa, koska hän ei ole vieläkään päässyt yli viimevuotisesta avioerostaan poptähti Peter Andren kanssa, Daily Star uutisoi. Viime viikolla julkisuudessa levisi lisäksi huhu, jonka mukaan Peter olisi tapaillut narkkaripoppari Kerry Katonaa. Price oli epäillyt jo avioliiton aikana Peterin pettäneen häntä Katonan kanssa.