Kim Kardashian ulkoilutti pienokaista ja rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on tullut suomalaisillekin tutuksi lähinnä näyttävästä takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Kim erosi äskettäin poikaystävästään Reggie Bushista ja on siis nykyisin sinkku. Kimin vauhdikas elämäntyyli on jatkunut eron jälkeen jopa aikaisempaa räväkämpänä.

Nykyisin lähes työkseen paparazzeille poseeraava peppujulkkis näyttäytyi eilen Miamissa yllättäen lastenrattaiden kanssa. Kuvaajat eivät saaneet kuitenkaan ikuistettua vaunujen sisältöä, joten epäselväksi jäi että työntelikö realityjulkkis tyhjiä rattaita vai ulkoiluttiko hän niissä mahdollisesti ollutta lasta. Joka tapauksessa samalla Kim antoi valohoitoa myös rintavarustukselleen. Katso kuvat tästä.

Alunperin Kim Kardashian nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.