Nicole Scherzinger ennakkosuosikkina realitykisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger on parhaillaan suuren mediahuomion keskipisteenä, koska hän on mukana Yhdysvalloissa juuri alkaneessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Yksi kisan ennakkosuosikeista on päässyt intensiivisen harjoittelun myötä entistäkin timmimpään kuntoon.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva tumma kaunotar on nyt kuvattu tanssiparinsa kanssa menossa tanssisalille harjoittelemaan uusia tanssikuvioita. Kuvien perusteella kaunotar vaikuttaa nauttivan projektista täysin rinnoin. Neitokainen jaksoi poseerata innokkaasti myös paparazzeille. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä on ollut jo pitkään kriisissä, kun muiden jäsenten mielestä Nicole on ottanut itselleen tanssiryhmässä liian suuren roolin. Pussycat Dolls onkin kärsinyt vakavasta jäsenkadosta, sillä jo useat jäsenet ovat jättäneen tanssiryhmän. Soolouraakin kokeillut Nicole osallistuu parhaillaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaan, josssa hänen odotetaan vahvan tanssitaustansa ansiosta menestyvän hyvin.