Serena Williams käänsi katseet pitsibikineissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennispelaaja Serena Williams on kuulunut jo vuosia maailman seksikkäimpien tenniskaunottarien listoille. Muodokas tennistähti on vuosien saatossa kasvattanut lisää lihasmassaa ja tähti kuuluukin tennismaailman isokokoisimpiin naispelaajiin.

Nyt Williams on kuvattu värikkäässä uima-asussaan Floridan Miami Beachilla. Uhkea Williams nauttii auringosta muun muassa kahlailemalla rantavedessä. Varsin miehekkään vartalon omaava neitokainen oli sonnustautunut tämänkertaista vapaapäiväänsä varten mustavihreisiin pitsisiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

Monia tennisturnauksia menestyksekkäästi urallaan suorittanut Williams aloitti uransa jo vuonna 1995. Tähti nousi todelliseksi supertähdeksi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. Lukuisia merkittäviä palkintoja urallaan voittanut 28-vuotias tähti jatkaa uraansa edelleen.