Supertähti vararikossa – viina ja huumeet veivät omaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut jo kolmen vuoden ajan otsikoissa rajun elämäntyylinsä merkeissä. Hänen lähipiirinsä ja isänsä ovat ilmaisseet useaan kertaan huolensa siitä että tähti on menossa ennenaikaisesti hautaan.

Päihteet ovat vieneet Lindsayn jo myös vankilaan ja sysänneet hänen lupaavan uransa katuojaan. Vielä pari vuotta sitten Lindsay sai valita mitä rooleja hän ottaa, mutta vankilareissun jälkeen työtarjoukset ovat karttaneet häntä tehokkaasti. Samalla neitokaisen tulot ovat romahtaneet, mutta railakas juhlinta tulee edelleen kalliiksi.

Nyt amerikkalainen TMZ-julkaisu onkin odotetusti uutisoinut, että Lindsay on ajautunut vararikkoon. Hän ei ole voinut enää maksaa edes asuntonsa vuokraa ja on vuokraisännälle velkaa 23.000 dollaria. Tästä syystä Lindsaylle on haettu oikeusteitse häätöä asunnostaan. Vararikostaan huolimatta julkkistähti on ikuistettu lähes joka ilta juhlimassa ympäripäissään Hollywoodin yössä.