17-vuotias Miley Cyrus lentää viimein pesästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Sandra Bullock heitti pettäjämiehensä ulos pariskunnan yhteisestä kodista. Muuttopuuhissa on parhaillaan myös toinen supertähti, sillä 17-vuotias Miley Cyrus aikoo lentää viimein pesästä.

Perheensä kanssa tähän saakka asunut teinitähti suunnittelee muuttavansa omaan kotiin. Kuluneella viikolla amerikkalaislehdissä huhuttiin, että Mileyn poikaystävä Liam Hemsworth olisi muuttamassa teinitähden vanhempien kotiin, mutta tuoreimpien tietojen mukaan niin ei ole käymässä.

– Olen itse asiassa ostamassa oman talon. En ole vielä muuttanut. Projekti on vielä suunnitteluvaiheessa ja niin edelleen, Miley Cyrus kertoi suunnitelmistaan People-lehdelle.

Lehden mukaan Mileyn ensimmäinen oma asunto on hyvin lähellä perheen kotia Toluca-järven liepeillä. Nuoren popparin äiti työskentelee sisustussuunnittelijana, ja hän on parhaillaan suunnittelemassa tyttärensä asunnosta ”zenmäistä” kokonaisuutta. Asuntoon tehdään lehden mukaan suurehko remontti ennen sinne muuttoa. Vielä ei ole tietoa muuttaako myös Liam asuntoon. Siinä tapauksessa Miley olisi jatkossa avoliitossa.