Taas uusi seksiskandaali – nyt pettämisestä jäi kiinni Pomo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa näyttäisi olevan meneillään varsinainen julkkistähtien uskottomuusbuumi, kun Tiger Woodsin ja Jesse Jamesin viitoittamalla tiellä näyttää vaimoaan pettäneen nyt myös rocktähti Bruce Springsteen.

New York Post -lehti uutisoi tänään, että The Boss -lempinimellä tunnettu aikuisrockin veteraanitähti olisi tuorein tulokas pettäjämiesten sarjassa. Hänen väitetään pettäneen vaimoaan naimisissa olevan newjerseyläisen naisen kanssa. Varsin luotettavana pidetty lehti on saanut haltuunsa naisen avioeropaperit, joihin se viittaa tietolähteenä.

Eropaperien mukaan Ann Lee -niminen nainen ja Bruce Springsteen tapasivat toisensa kuntosalilla New Jerseyssä vuonna 2005, kun laulajatähti oli kehunut juoksumatolla kuntoilleen naisen takapuolta kuntosalin parhaaksi. Tämän jälkeen he menivät yhdessä lounaalle ja myöhemmin parin välille muodostui täysimittainen suhde.

Paperien mukaan Bruce Springsteen oli eroavan pariskunnan pääpuheenaihe heidän käydessään avioliittoneuvojalla. Pettäminen ei ole Bruce Springsteenille mitään uutta, sillä hän alkoi seurustella nykyisen vaimonsa Patti Scialfan kanssa ollessaan vielä naimisissa edellisen vaimonsa Julianne Philipsin kanssa.