Heidi Klum riisuu alastomaksi vanhempiensa edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin supermalleihin jo pitkään lukeutunut Heidi Klum avioitui reilut neljä vuotta sitten poptähti-miehensä Sealin kanssa. Urallaan erittäin hyvin menestynyt kaunotar oli toissa vuonna maailman toiseksi eniten tienaava huippumalli 16 miljoonan dollarin tuloillaan.

Taannoin Karl Lagerfeldin lapsellisen haukkumisen kohteeksi joutunut Klum on nyt paljastanut olevansa alastomuutensa kanssa niin sinut, että riisuu itsensä alastomaksi myös omien vanhempiensa nähden. Heidi poseeraa aktiivisesti alastomana myös lehdissä. Hänen mukaansa hänen rento asenteensa alastomuutta kohtaan on juuri vanhempien ansiota.

– Luulen, että syynä on se, että vartuin hyvin rennossa perheessä ja vanhempani olivat aina alastomia. Vanhempani ovat edelleen usein alastomina. Tarkoitan, että emme ole hippejä, mutta jos joku on vaihtamassa vaatteitaan tai jos joku tulee suihkusta, niin he eivät ole heti vaatimassa oven sulkemista, Heidi Kum kertoi Tatler-lehden haastattelussa.

35-vuotias saksalaissyntyinen Heidi Klum, nykyisin virallisesti Heidi Samuel, asuu Beverly Hillsissä yhdessä poptähtimiehensä Sealin kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta ja lisäksi Heidillä on kuusivuotias tytär edellisestä suhteestaan formulapomo Flavio Briatoren kanssa. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Esikoissingle Wonderland julkaistiin vuonna 2007. Lisäksi hän on juontanut Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.