Hulk Hogan häpeää poikuuden menetystään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Hulk Hogan, paljastaa yksityisiä asioitaan tuoreessa My Life Outside The Ring -omaelämäkerrassaan. Kirjassa hän kertoo olleensa vähällä tehdä itsemurhan, mutta mukana on myös muita paljastuksia.

Hulk Hogan kertoo olleensa nuorempana täysin tietämätön seksistä, vaikka hänen paras ystävänsä harrasti sitä tyttöjen kanssa koko ajan. Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, paljastaa menettäneensä poikuutensa niin vanhana, eikä edes kehtaa kertoa missä iässä.

– Menetin poikuuteni niin myöhään, että en tule edes paljastamaan sitä. Se olisi aivan liian noloa. Jopa 70-luvun loppupuolella, kun wrestling-urani alkoi käynnistyä, yksityiselämäni oli yhtä räpeltämistä, Hulk Hogan kirjoittaa.

– En ollut koskaan tyttömagneetti-tyyppinen kundi. Tilanne olisi ollut toinen, jos minulla olisi ollut leffatähtikasvot, mutta totta puhuakseni vartaloni oli näyttävä, mutta olin kaljuuntuva ja ”karulla tavalla komea”. Jo silloin minusta leivottiin wrestling-maailman pahaa poikaa, joten naisetkin luulivat minua ilkeäksi.