46-vuotias Marla Maples edelleen hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Marla Maples nousi aikoinaan kansainväliseen julkisuuteen avioiduttuaan miljardööri Donald Trumpin kanssa vuonna 1993. Avioliitto kesti vain kuusi vuotta, mutta Maples on edelleen aika ajoin paparazzien tähtäimissä.

Näyttelijänä ja televisiotähtenäkin uraa kokeillut seurapiirijulkkis on tällä kertaa ikuistettu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla. Upea 46-vuotias Marla Maples on kuvien perusteella edelleen huippukunnossa six-packeineen päivineen. Rannalla hän poseerasi innokkaasti paparazzeille vedessä ja muiden muasa surffilaudan kanssa. Katso kuvat tästä.

Pari vuotta sitten Marla Maples oli otsikoissa, kun hänen epäiltiin olevan suhteessa Andy Baldwinin kanssa. Pian kuitenkin selvisi, että kyseessä olikin Maplesin uuden realityohjelman markkinointitempaus. Tänä vuonna Maples nähdään elokuvassa Section B, jossa hän näyttelee Martina-nimistä roolihahmoa. Urallaan hän on tähdittänyt lukuisia muitakin elokuvia ja televisiosarjoja lähinnä pienissä sivuosissa.