Näin Ricky Martin väisti homokysymyksen vuonna 2000

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin astui viime viikolla viimein kaapista myöntäessään blogissaan viimein olevansa onnekas homoseksuaali. Supertähden seksuaalinen suuntautuminen oli julkinen salaisuus lähes hänen koko uransa ajan, mutta Martin ei suostunut epäilyjä vahvistamaan.

Nyt ABC-kanavan arkistojen kätköistä on löytynyt vuodelta 2000 peräisin oleva video, jossa Ricky Martin nähdään Barbara Waltersin keskusteluohjelman haastattelussa. Walters tiedustelee laulajalta olisiko helpompaa vain myöntää homoseksuaalisuus, mutta Martin väistää kysymyksen tyylikkäästi. Tuolloin moni piti kysymystä epäasiallisena ja tungettelevana.

– Sinä voisit lopettaa nämä huhut sanomalla – kuten monet artistit ovat sanoneet – kyllä olen homoseksuaali. Tai sanomalla että en ole homoseksuaali, Barbara Walters tiedusteli.

– Jostain syystä minusta ei vain tunnu siltä, Ricky Martin vastasi.