Oudoimmat oluet listattiin – chiliä, pizzaa, maitoa ja koiraolutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olutkulttuuri on Suomessa vielä lapsenkengissään, kun tilanetta verrataan esimerkiksi moniin Keski-Euroopan maihin. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin kovaa vauhtia menossa, ja pienpanimotkin ovat menestyneet Suomessa varsin hyvin ja jopa Fingerpori on saanut oman oluensa.

Kaikkein oudoimpia oluita Suomestakaan ei kuitenkaan vielä saa. Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu on koonnut verkkosivuilleen mielenkiintoisen koosteen toimituksensa rankkaamista erikoisimmista oluista. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana on mielenkiintoinen lista juomia, joiden makuina on muiden muassa chiliä, ilokaasua, maitoa, kookosdonitsia ja pizzaa. Mukana on myös varta vasten koirille tarkoitettu olut Kwispelbier. Japanilainen maito-olut kehitettiin tukemaan maanviljelijöitä, joiden maitovarastot olivat liian täynnä. Se on saanut suuren suosion erityisesti naisten keskuudessa.