Se oli siinä – Sandra Bullock heitti pettäjämiehensä ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore Oscar-voittaja Sandra Bullock on ollut viime viikot seksiskandaalin keskipisteenä, kun hänen aviomiehensä Jesse James jäi kiinni seksisuhteesta useiden naisten kanssa. Heti skandaalin paljastumisen jälkeen Sandra lähti kotoaan, jonne hän kuitenkin palasi 23. maaliskuuta. Nyt hän on heittänyt vuorostaan miehensä ulos yhteisestä kodista.

Julkkisparin Los Angelesissa sijaitseva asunnon ulkopuolella bongattiin nimittäin perjantaina iltapäivällä muuttofirman kuorma-auto, TMZ uutisoi. Muuttoautoa pakattiin noin tunnin ajan ennen kuin se lähti ajamaan vielä tuntemattomaan kohteeseen. Kaksi muuttomiestä nähtiin pakkaamassa muuttoautoon lukuisia laatikoita.

Vielä ei ole varmuutta kumpi talosta on muuttamassa, mutta aiemmin perjantaina päivänä talolla nähtiin aviomies Jesse Jamesin Carol-äiti ja Sunny-tytär kantamassa laatikoita ulos talosta. Samaan aikaan Access Hollywood uutisoi, että Jesse James olisi kirjautunut Arizonassa sijaitsevalle Sierra Tucson Rehabilitation Center -klinikalle seksiriippuvuuden takia. Näiden tietojen perusteella Jessen oletaan saaneen lähtöpassit.