Älä hoida lastasi näin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lastenhoito on yksi niistä puheenaiheista, joista ihmiset saavat useimmiten aikaan voimakkaitakin erimielisyyksiä, sillä jokainen vanhempi on erilainen ja jokaisella on hoitamiseen ja kasvatukseen omat teesinsä. Usein toiset vanhemmat tai esimerkiksi appivanhemmat eivät kuitenkaan sulata näitä teesejä sellaisenaan.

Joistain seikoista voidaan kuitenkin useimmiten olla samaa mieltä, ja tällaisia lienevät muiden muassa amerikkalaisen viihdeblogin keräämät valokuvat tilanteista, joissa vanhemmat eivät ole välittämättä toimineet aivan toivotulla tavalla.

Miltä kuulostaisi ”jeesusteipillä” seinään teipattu lapsi, lastaan jaloista eläintarhan häkkiin roikottava isä, stripparin kanssa ravintolassa tanssivat vaippaikäiset tai esimerkiksi pikkulapsi tungettuna kaksinkerroin pieniin ostoskärryihin? Katso kuvat tästä.