Audrina Patridge esitteli uhkeita muotojaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkisten joukkoon realitytähtenä noussut Audrina Patridge hankki helmikuussa itselleen uuden rintavarustuksen, jota hän on sittemmin esitellyt innokkaasti paparazzeille niukalla pukeutumisellaan.

Viime viikolla kerroimme kuinka Audrinan alunperin tähdeksi nostanut The Hills -realityohjelma lopetetaan. Audrina Patridge jatkaa kuitenkin oman ohjelmansa tekemistä. Nyt julkkistähti on esitellyt uusia aikaisempaa muhkeampia muotojaan bikineissä Las Vegasin Wet Republic -allasalueella. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.