Bullock ei vastannut puhelimeen – mies jätti seksivieroituksen kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on seurannut tiiviisti kuinka Sandra Bullock ja hänen tuleva ex-miehensä Jesse James selvittelevät seksiskandaaliaan. James jäi kiinni uskottomuudesta useiden naisten kanssa, ja pari päivää sitten hänen tavaransa haettiin pariskunnan kodista muuttoautolla.

Samaan aikaan Jesse James kirjautui Tiger Woodsin tavoin klinikalle, jossa hoidetaan muiden muassa seksiaddikteja. Tänään saatujen tietojen mukaan mies on kuitenkin nyt jättänyt hoidon kesken, koska vaimo ei halunnut ottaa vastaan miehensä puheluita, Hello-lehti uutisoi.

Miehen kerrotaan haluavan epätoivoisesti korjata avioliittonsa tuoreen Oscar-voittajan kanssa, mutta Sandra Bullock ei ole ilmeisesti asiasta samaa mieltä. Hänen kerrotaan nimittäin valmistelevan parhaillaan avioerohakemustaan tuomioistuimelle. Lehtitietojen mukaan pariskunnalla on avioehto, jonka mukaan mies ei saa senttiäkään vaimonsa omaisuudesta. Tosin Jamesin omakin omaisuus on kymmeniä miljoonia dollareita.

Viime viikolla Jamesin asianajaja ilmoitti päämiehensä olevan ”murtunut mies”. Bullock ei ole suostunut edes tapaamaan miestään uskottomuuden tultua julki. Sandra on palkannut osaavan turvatiimin suojakseen, joten tulevan exän on vaikea päästä tapaamaan vaimoaan ilman tämän suostumusta.