Danielle Lloyd riisui alusvaatteisilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli tuolloin menettää rytäkässä myös toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjemassakin mukana ollut neitokainen toipui mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Missin henki oli kuitenkin hiuskarvan varassa ja lääkärit olivat vähällä amputoida hänen vammautuneen jalkansa suuren verenhukan takia. Entinen Miss Englanti menetti myös missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Danielle Lloyd on siis kokenut kovia.

Nyt julkkisneitokainen poseeraa Freemans-alusvaatemerkin kesä 2010 -katalogin mainoskuvissa, ja asuna ovat luonnollisesti alusvaatteet. Katso kuvat tästä. Viime kuussa nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.