Hittibändi ampui faneja paintball-aseilla – poliisit iskivät keikkabussiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on nähty perin erikoinen poliisiratsia, kun saarivaltiossa huippusuosituksi nousseen N-Dubz -yhtyeen jäsenet ampuvat fanejaan muovikuula- ja paintball-aseilla. Silminnäkijät raivostuivat moisesta käytöksestä ja soittivat poliisit paikalle.

N-Dubz -yhtyeen Fazer ja Dappy olivat aseistautuneet Suomessakin tutuiksi tulleilla värikuula-aseilla, joiden panokset ovat väriainetta sisältäviä kuulia. Lisäksi mukana oli 6 millimetrin muovikuulia ampunut leikkiase. Popparit ampuivat pyssyillään keikalleen jonottaneita nuoria fanejaan.

– He ampuivat villisti jonoa kohti. He ampuivat vihreitä maalikuulia ihmisiä kohti. Monien vaatteet olivat yltä päältä maalin peitossa kun he olivat lopettaneet. Heidän mielestään se oli hauskaa, mutta poliisi päätti ottaa asiaan hieman toisenlaisen näkökulman, silminnäkijä kertoi The Newcastle Post -lehdelle.

Välikohtaus tapahtui Newcastlessa sijaitsevan O2 Academyn ulkopuolella lauantai-iltana hieman kahdeksan jälkeen. Yhtyeen naispuolinen jäsen Tulisa ei ilmeisesti osallistunut ampumiseen.

– Dappy ja Fazer olivat menneet iltapäivällä kaupungin keskustaan ja ostivat sieltä viisi värikuula-asetta. Heidän mielestään he eivät aiheuttaneet mitään harmia ja Dappy joutui vaihtamaan mielipiteitä keikkabussiin saapuneiden poliisien kanssa. Lopulta hän tuli järkiinsä ja luovutti aseet poliiseille.