Povipommi Katie Price joutui poliisikuulusteluihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian vihatuimmaksi äidiksi viime vuoden aikana vajonnut povipommi Jordan, eli Katie Price, on jälleen joutunut vaikeuksiin. Tällä kertaa Katie ja hänen ”mahdollinen aviomiehensä” Alex Reid joutuivat sanaharkkaan vanhuspariskunnan kanssa Hovessa sijaitsevassa kauppakeskuksessa Englannissa.

Pitkäperjantaina iltapäivällä sattunut välikohtaus sai alkunsa, kun Katie Price pysäköi autonsa kauppakeskuksessa sijaitsevan Comet-elektroniikkaliikkeen invapaikalle. Riita äityi pian niin rajuksi, että paikalle jouduttiin soittamaan poliisit, jotka ottivat myös Pricen kuulusteltavaksi.

Sussexin poliisista vahvistettiin The Mirror -lehdelle, että molemmat osapuolet kutsuttiin kuulusteluihin, mutta ketään ei kuitenkaan pidätetty. Poliisin mukaan riitapukareina olivat pääasiassa pariskuntien miehet. Povipommilla on vammainen poika Harvey, mutta hän ei ilmeisesti ollut riidan sattuessa paikalla. Comet-kaupan edustaja vahvisti, että Pricella on oikeus pysäköidä paikalle silloin kun hänen poikansa on mukana.