Rihanna: Olen ruma ja lihava viikon ajan joka kuukausi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja viime vuosina äänestetty r&b-tähti Rihanna on vahvistanut lehtihaastattelussa, että hänelläkin on monien muiden naisten tapaan ”rumia päiviä” jopa viikon ajan joka kuukausi. Tuolloin hän ei pidä omasta ulkonäöstään.

– Minulla on ruma päivä kerran kuussa. Minulla on finnejä kasvoissa, olen lihava ja huonolla tuulella. Se on pikemminkin ruma viikko, Rihanna kertoi Outsider-lehden haastattelussa.

22-vuotias supertähti kertoo siis pitävänsä itseään joskus ylipainoisena, mutta lehtikuvien perusteella mielipide on varmasti ainoastaan hänen omansa. Rihanna kertookin tekevänsä kovasti töitä upean vartalonsa eteen.

– Kuntoilen paljon ja syön aika tylsästi; keitettyjä kananmunia, hedelmiä, hiukan kanaa ja juon tonneittain vettä. Toisaalta tällä viikolla olen syönyt jotain muutakin, mutta vain pieniä määriä. Inhoan vihanneksia. Inhoan kaikkea terveellistä, mutta jos haluan tuloksia niin niitä pitää syödä. En ole juonut alkoholia edes ruoan kanssa siitä saakka kun aloitin dieetin.