Seksiskandaalien suma jatkuu: Shaquille O’Neal kurimuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtien seksiskandaalit saavat nyt jatkoa jo lähes päivittäin, kun uusia julkkistähtiä kärähtää uskottomuudesta. Tähän mennessä listalla ovat olleet buumin aloittanut Tiger Woods sekä hänen jalanjälkiään uskollisesti seuranneet Jesse James ja Bruce Springsteen. Nyt joukkoon liittyy myös koripallotähti Shaquille O’Neal.

Maailman menestyneimpiin koripalloilijoihin ja samalla maailman eniten tienanneisiin urheilijoihin lukeutuva Shaquille O’Neal jäi kiinni vaimonsa pettämisestä jo viime vuoden puolella, mutta hänen kurimuksensa on nyt nostettu myös viihdelehtien otsikoihin. Radar Online -julkaisun mukaan hänen pitkäaikainen rakastajattarensa Vanessa Lopez ja vaimonsa Shaunie ovat nimittäin liittoutuneet supertähteä vastaan. Koripallotähden ja Lopezin suhde jatkui useita vuosia.

Naiset ovat yhdessä palkanneet yksityisetsivän, jonka kerrotaan löytäneen tutkimuksissaan merkittävän määrän O’Nealiä vahingoittavaa tietoa. Vaimo Shaunie haki avioeroa viime vuoden marraskuussa, ja tuolloin hän yritti myös päästä miehensä kanssa sopimukseen avioerossa jaettavasta omaisuudesta. Sopimukseen ei kuitenkaan päästy, joten hän palkkasi yksityisetsivän hankkimaan tietoa, jolla hän saisi lypsettyä lisää miljoonia mieheltään.

Julkkisparilla on avioehto, mutta se voidaan todeta pätemättömäksi, mikäli saadaan todisteita pettämisestä. Seuraavaksi eroa ryhdytään puimaan tuomioistuimessa. Parin avioerohakemus jäi marraskuussa Tiger Woodsin skandaalin tiimellyksessä noteeraamatta medioissa.