Tässä ovat Hollywoodin seksikkäimmät sinkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmasta löytyy monenlaisia listauksia, ja yksi niistä on seksikkäimpien sinkkumiesten ja -naisten rankkaaminen järjestykseen aika ajoin. Nyt oman listansa naispuolisista sinkuista on julkaissut viihdesivusto Radar Online.

Listan ykkösenä, eli seksikkäimpänä sinkkuna, komeilee Jennifer Love Hewitt, joka erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Jamie Kennedystä. Toiselle sijalle rankattiin päihdekohusta toiseen kulkeva Lindsay Lohan ja kolmanneksi realitytähti Kim Kardashian.

Viiden parhaan joukkoon mahtuivat heidän lisäkseen Kate Hudson ja Jennifer Aniston, vaikka viimeksi mainitun uskotaan seurustelevan vastanäyttelijänsä Gerard Butlerin kanssa. Pariskunta on itse kiistänyt seurustelun, mutta viime viikolla Butler kuvattiin kourimassa avoimesti Jenniferin takapuolta julkkisjuhlissa.