Tiger Woods palaa julkisuuteen – turvana kokonainen palkka-armeija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukaudet massiivisen seksiskandaalin syövereissä rypenyt golf-tähti Tiger Woods on maailman eniten ansainnut urheilija, ja hän on tienannut urallaan yhteensä huimat yli miljardi dollaria. Satojen miljoonien omaisuus on kuitenkin alkanut huveta, kun pääsponsorit jättivät hänet seksiskandaalin tultua julki.

Nyt Tiger Woodsin kerrotaan panostaneen huimia summia omaan ja perheensä turvallisuuteen. Turvatoimet lienevät millä mittarilla tahansa julkkismaailman suurimmat kautta aikojen, sillä Woods on palkannut ympärilleen huimat 90 aseistettua henkivartijaa. Turvatoimista vastaa siis käytännössä kokonainen palkka-armeija.

Turvatoimista vastaamassa on lukuisia entisiä Yhdysvaltojen salaisen palvelun sekä liittovaltion poliisin FBI:n agentteja ja Yhdysvaltojen asevoimien entisiä sotilaita, brittilehti Sunday Mail uutisoi. Tämä ryhmä vastaa Woodsin turvallisuudesta kun hän palaa tällä viikolla julkisuuteen Masters-turnauksessa. Kyseessä on supertähden ensimmäinen peliturnaus seksiskandaalin jälkeen.

Henkivartijoille on jaettu Woodsin rakastajattarien kuvat, jotta nämä eivät pääsisi lähellekään miljonääritähteä. Rakastajattarista esimerkiksi Joslyn James on ilmoittanut saapuvansa paikalle häiritsemään entisen rakastajansa peliä.