Turistipari suuteli Dubaissa – passitettiin vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahojen talousvaikeuksien kourissa kamppaileva Arabiemiraattien turistikeskus Dubai on yrittänyt saada lisättyä vetovoimaansa turistien parissa monin keinoin, kuten rakentamalla kaupunkiin maailman korkeimman rakennuksen, seitsemän tähden hotellin Burj Al Arabin ja kuuluisat palmusaaret. Matkailun suurin ongelma on kuitenkin aivan toisaalla.

Turistien kannattaa nimittäin kiertää Arabiemiraatit kaukaa, mikäli ihmisten väliset hellyydenosoitukset ovat heille tärkeitä. Tästä saatiin jälleen viime viikolla elävä esimerkki, kun dubailainen tuomioistuin passitti brittiläisen pariskunnan kuukaudeksi vankilaan, koska pariskunta oli suudellut ravintolassa. Vankilatuomion lisäksi parille rapsahti 200 euron sakot alkoholin nauttimisesta, Times Online uutisoi.

Pariskunta pidätettiin marraskuussa, kun paikallinen nainen oli ilmoittanut poliisille nähneensä heidän suutelevan toisiaan huulille ravintolassa Jumeirah Beach Resort -hotellialueella. 24-vuotias Ayman Najafi ja 25-vuotias Charlotte Adams saivat tuomionsa jo tammikuussa, ja sikäläinen hovioikeus pysytti tuomion. Nyt pariskunta yrittää saada muutettua tuomionsa karkotukseksi. Muussa tapauksessa he aikovat istua tuomionsa päästäkseen pois maasta niin nopeasti kuin mahdollista. Aiemmin Dubai kielsi alkoholin käytön ravintolaruoan valmistamisessa, mutta sittemmin tämä kielto kumottiin.