Hollywood-julkkis hukkui vuonna 2005 – löytyi nyt elossa Meksikosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa ihmetellään parhaillaan tapahtumasarjaa, joka muistuttaa kaikessa ihmeellisyydessään todellista elokuvaa. Vuonna 2005 mystisesti kadonnut ja sittemmin kuolleeksi uskottu julkkistähti on nimittäin löytynyt elossa Meksikosta.

Julkkistähti Olivia Newton-Johnin tuolloin 48-vuotias miesystävä Patrick McDermott katosi vuokratulta Freedom-nimiseltä kalastusalukselta 30. kesäkuuta 2005. Hänen ruumistaan ei koskaan löydetty, ja marraskuussa 2008 Yhdysvaltojen rannikkovartiosto totesi hänen todennäköisesti pudonneen mereen ja hukkuneen. Tästä huolimatta liikkui epäilyjä, että McDermott olisi tekaissut oman kuolemansa.

Nyt, useita vuosia myöhemmin, on selvinnyt, että epäilijät olivat oikeassa. Patrick McDermott on nimittäin löytynyt elossa Meksikosta. Kuolemansa tekaissutta julkkismiestä on etsitty useiden televisio-ohjelmien voimin näiden vuosien aikana, ja NBC-kanavan Dateline-ohjelma oli tuloksekas jo viime vuoden puolella.

Ohjelman palkkaama Philip Klein jäljitti McDermottin tietokoneen IP-osoitteen perusteella Meksikoon Puerta Vallartaan. ”Hukkunut” tähti oli käynyt aktiivisesti hänen katoamiseensa liittyvällä verkkosivustolla, ja sitä kautta hänen IP-osoitteensa saatiin selville. Kadonneesta ei kuitenkaan tuolloin saatu varmaa havaintoa, mutta nyt hänen edustajansa on vahvistanut ohjelman saamat tiedot.