Hulk Hogan sai kihlattunsa kiinni pettämisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Hulk Hogan, paljastaa yksityisiä asioitaan tuoreessa My Life Outside The Ring -omaelämäkerrassaan. Kirjassa hän kertoo muiden muassa itsemurha-aikeistaan ja seksielämänsä aloittamisesta, mutta samalla paljastaa myös ensimmäisen kihlauksensa päätöksen.

– Minulla oli kotipuolessa vakituinen suhde Donna-nimiseen tyttöön. Hän oli seksikkäin tyttö, jonka kanssa olen koskaan ollut, joten pyysin häntä vaimokseni ja hän vastasi myönteisesti, Hulk Hogan kirjoittaa.

– Annoin hänelle kihlasormuksen, mutta minusta tuntui että kaikki ei ollut hyvin. Uutenavuotena menin hänen luokseen ja löysin hänet sohvalta istumassa sylikkäin Tampa Bay Buccaneersin pelaajan kanssa. Kävelin hänen luokseen, otin kihlasormuksen pois hänen sormestaan ja sanoin että hän oli vapaa. Sitten lähdin pois.

Muutaman vuoden kuluttua Hulk Hogan tapasi Lindsa Claridgen, josta tuli hänen pitkäaikainen vaimonsa ja kahden lapsensa äiti. Avioliitto päättyi kuitenkin 23 vuoden jälkeen.