Jersey Shore -naisille 500.000 dollarin bonus raskaaksi hankkiutumisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime talven kohutuin realityohjelma Jersey Shore on valmiina käynnistämään toisen tuotantokautensa kuvaukset. Ryhmä ei kuitenkaan jatka kuvauksia Jerseyn rannoilla, sillä he eivät olleet enää tervetulleita alueelle. Sen sijaan kahdeksikko kuljetettiin Miami Beachille.

Italian-amerikkalaisiksi itseään virheellisesti väittävät kahdeksan nuorta miestä ja naista pyrkivät nyt aiheuttamaan mahdollisimman paljon hämminkiä uusissa maisemissa, jotta ohjelmasta saadaan mielenkiintoinen. Sarjan ensimmäiselle tuotantokaudelle mahtui muiden muassa pahoinpitelyjä. Tuotantoyhtiö yrittääkin nyt rakentaa mahdollisimman paljon dramatiikkaa toisen tuotantokauden ympärille, jotta kohu sarjan tiimoilta jatkuisi entisenlaisena.

Star Magazine -lehden mukaan ohjelmaa esittävä MTV on luvannut sarjan naisille huiman 500.000 dollarin bonuspalkkion, mikäli he hankkiutuvat raskaaksi kesken toisen kauden kuvausten. Lisäksi raskauden myötä ryhmän kyseinen jäsen saisi itselleen myös oman spin-off realitysarjan. Snookin poikaystävä kertoi lehdelle, että tuotantoyhtiö on yrittänyt lisäksi saada neitokaista pettämään miesystäväänsä saadakseen ohjelmaan lisää vetovoimaa.