Liian suuret jättirinnat – Heidi ei voi halata eikä lenkkeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on seurannut viime kuukaudet mielenkiinnolla realitytähti Heidi Montagin elämää, sillä neitokainen oli taannoin kuolla käytyään kymmenessä kauneusleikkauksessa yhden päivän aikana. Projektin myötä todelliseksi ihmis-Barbieksi muuttunut julkkistähti on nyt joutunut perin erikoisiin ongelmiin leikkaustensa johdosta.

Äskettäin Heidi kertoi haluavansa nykyisten F-kokoisten jättirintojensa vielä kasvavan keinotekoisesti aina H-kokoon saakka, vaikka hänen nykyinenkin varustuksensa näyttää alkavan jo olkapäistä. Hänen jättirintansa ovat kuitenkin jo nykyisessä koossaan tuoneet ongelmia jokapäiväiseen elämään. Maanantaina Heidi Montag kertoi Ryan Seacrestin radiohaastattelussa, että hän ei voi lukuisten operaatioidensa takia esimerkiksi halata ja lenkkeillä.

– Olen nykyisin hyvin varovainen halatessani ihmisiä. Vartaloni on hyvin hauras, Heidi Montag kertoi.

Tästä huolimatta hän on nykyisin tyytyväinen leikeltyyn vartaloonsa. Lisäksi Heidi kertoi, että hänellä on tallessa ”veristä videomateriaalia” kaikista operaatioistaan. Materiaali tullaan siis mitä ilmeisimmin julkaisemaan realityohjelmana sitten kun julkkistyrkky haluaa lisää näkyvyyttä mediassa. Heidi toivoisi olevansa tulevaisuudessa vaaleahiuksinen vastine Lara Croftille.