Näin muodokkaalta Mischa Barton näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mischa Barton on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi. Vakavista päihdeongelmistakin kärsinyt kovan onnen näyttelijä on jälleen tarttunut pulloon, sillä tähti on bongattu viime aikoina Los Angelesin yöelämästä varsin huonossa kunnossa.

Suomessakin nähdystä O.C.-televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton juhli viime viikolla Hollywoodin Bar Marmont – julkkisbaarissa, jossa hänet nähtiin vahvasti juopuneena ja oksentelemassa pitkin ravintolaa. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu kävelyllä. Samalla näyttelijäneitokaisen voidaan huomata pyöristyneen viime kuukausina. Katso kuvat tästä.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.