Tiger teki paluun – vaimo ei edes hyvästellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuusta saakka golf-kisoista poissa seksiskandaalinsa takia pysytellyt Tiger Woods palasi eilen areenoille Masters-turnauksessa Georgiassa. Ensimmäinen pelipäivä sujui ainakin turvallisuuden kannalta hyvin, sillä supertähden turvallisuudesta vastasi uskomaton 90 henkivartijan palkka-armeija kahdensadan tapahtuman järjestämän turvamiehen lisäksi.

Woodsin vaimon saapumista paikalle jännitettiin kovasti etukäteen, mutta eilen Elin Nordegren ei paikalle vielä saapunut. Amerikkalaisen Radar Onlinen mukaan häntä tuskin nähdään paikalla lähipäivinäkään, sillä julkaisun saamien tietojen mukaan vaimo ei edes hyvästellyt miestään tämän lähtiessä pelireissuun. Reaktio ei ollut täysin odottamaton, sillä tähden aikaisempien reissujen ohjelmaan on kuulunut olennaisena osana seksiorgiat vieraiden naisten kanssa.

Tigerin turvamiesten päätavoitteena oli päämiehensä yleisen turvallisuuden lisäksi pitää hänen viisitoista entistä rakastajatartaan poissa urheilutähden lähettyviltä. Rakastajattaret Joslyn James ja Jaimee Grubbs etunenässä ovat nimittäin ilmoittaneet saapuvansa paikalle häiritsemään Woodsin keskittymistä. Näin ollen Tigerin ei-toivotut naiset ovat läsnä, mutta ainoa nainen jonka hän olisi halunnut paikalle jäi kotiin. Tuoreimpien kuvien mukaan Elin ei vieläkään käytä vihkisormustaan.