Adrianne Curry julkaisi alastonkuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on jälleen julkaissut itsestään paljastavia kuvia netissä. Yhdysvalloissa mallinuraa luonut Adrianne on kotimaassaan jo tunnettu julkkistähti, vaikka hän onkin elänyt pienoista hiljaiseloa jo viimeiset pari vuotta.

Varsin innokkaana Twitterin käyttäjänä tunnettu Curry on julkaissut itsestään netissä nyt jo useasti varsin paljastavia kuvia. Viikko sitten neitokainen julkaisi itsestään kuvan, jossa hänen rintojaan peittävät vain ohuet kangaspalat. Nyt hän on kuitenkin mennyt pidemmälle ja julkaissut valokuvan alastomasta takapuolestaan. Katso kuva tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006.

Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat