AnnaLynne McCord tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Alkuvuoden AnnaLynne on pitänyt matalaa profiilia, sillä hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta vähemmän. Taannoin hän oli kuitenkin näkyvästi mukaan esimerkiksi Haitille rahaa keränneissä tapahtumissa ja Super Bowl -ottelun tapahtumissa. Nyt neitokainen on palannut parin viikon tauon jälkeen julkisuuteen ehkäpä hoikempana kuin koskaan. Hänet ikuistettiin shoppailemassa Beverly Hillsissä tiukkaan toppiin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.