Branca ja Bia Feres ovat kesäolympialaisten seksikkäimmät siskokset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vancouverin talviolympialaiset on hädin tuskin saatu kisattua, kun amerikkalaiset viihdelehdet tutustuvat jo tulevien kesäolympialaisten kaunottariin. Yksi tulevien kisojen seksikkäimmistä kilpailupareista on Maxim-lehden mukaan todennäköisesti Branca ja Bia Feres.

Taannoin samainen lehti nimesi nämä brasilialaiset urheilijasiskokset maailman seksikkäimmiksi kaksosiksi, joten myös tuorein nimitys lienee perusteltu. Lehti on julkaissut neitokaisista verkkosivuillaan myös kuvan, jossa Branca ja Bia Feres poseeraavat yläosattomissa. Heidän kutrinsa peittävät kuitenkin intiimit ruumiinosat. Katso kuva tästä.

Näyttävät siskokset ovat mallikaunottaria, mutta samalla myös olympiatason urheilutähtiä kuviokellunnassa. Heidän tavoitteenaan on edustaa kotimaataan vuoden 2012 kesäolympialaisissa, joten silmänruokaa lienee silloin luvassa myös altaassa. Tähän mennessä Feresin siskokset ovat poseeranneet useiden espanjankielisten lehtien, kuten VIP ja Paparazzo, kansikuvissa.