Britney Spears ahmii jäätelöä ”vähemmän mairittelevissa” kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on päässyt pitkän Circus-maailmankiertueensa jälkeen jälleen lomatunnelmiin yhdessä kahden poikansa ja nykyisen miesystävänsä Jason Trawickin kanssa. Britney ja Jason onkin bongattu viime päivinä usein yhdessä nauttimassa milloin mitäkin herkkuja.

Maanantaina Britney kuvattiin miehensä kanssa noutamassa suurehkoja jäätelöannoksia Malibussa sijaitsevasta jäätelöbaarista. Samalla paparazzit nappasivat pariskunnasta kuvia, jotka tuskin ovat laulajan mielestä kovinkaan mairittelevia. Katso kuvat tästä. Viime päivinä on huhuttu jälleen kerran parin erosta, mutta tuoreimpien kuvien perusteella huhut ovat jälleen kerran vailla perää.

Britney on siis ollut kiertueensa jälkeen varsinainen herkkupeppu, sillä hänet on ikuistettu kerta toisensa jälkeen nauttimassa herkkuannoksia jäätelöbaarien lisäksi myös hampurilaisbaareissa ja maailmanlaajuisessa kahvilaketjussa. Tätä menoa supertähden vyötärössä on taas kaventamista ennen seuraavan levyn promokuvauksia.