Hollywoodin unelmapari erosi – ilmoitti erosta Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jim Carrey ja hänen kuvankaunis naisystävänsä Jenny McCarthy ovat eronneet. Ensimmäisenä asiasta tiedotettiin pariskunnan mikroblogeissa, mutta sittemmin myös Carreyn tiedottaja on vahvistanut asian.

– Jim ja Jenny ovat äskettäin päättäneet lopettaa heidän viisi vuotta kestäneen suhteensa. He ovat kiitollisia monista siunauksista, joita he ovat saaneet jakaa ja toivovat toisilleen kaikkea hyvää, tiedottaja kertoi TV Guide -lehdelle.

Carrey ja Playboy-mallina tunnetuksi tullut McCarthy kertoivat erostaan ensimmäisenä Twitter-blogissaan.

– Jenny ja minä olemme juuri päättäneet meidän viisivuotisen suhteemme. Olen kiitollinen monista siunauksista, joita olemme saaneet jakaa ja toivon hänelle kaikkea hyvää. S’okay! ?;^>, Carrey kirjoitti.

– Olen kiitollinen niistä vuosista, joita Jim ja minä saimme viettää yhdessä. Pysyn uskollisena Janelle ja tulen aina pitämään Jimin ykkösmiehenä sydämessäni, McCarthy puolestaan kirjoitti.

37-vuotias Jenny McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti äskettäin myös kirjan vanhemmuudesta. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love.