Pihi näyttelijä nukkuu yönsä kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä John Corbett on tullut tutuksi muiden muassa vuonna 2002 ensi-iltanssa saaneesta Kreikkalainen naimakauppa -hittielokuvasta. Parhaillaan hän tähdittää United States Of Tara -nimistä televisiosarjaa.

Näyttelijän arki ei ole kovinkaan juhlallista, sillä televisiosarjan parhaillaan käynnissä olevien kuvausten ajan hän nukkuun yönsä Hollywoodissa sijaitsevan kuvauspaikan toimistossa.

– En aio ajaa kotiin joka ilta enkä aio käyttää rahaa asuntoon, koska minulla on jo asuntolaina. Samoin järjestäjille kuvausten alkaessa että voisivatko he hoitaa toimistoon sängyn ja television. Nyt nukun viisi yötä viikossa kuvauspaikalla sijaitsevassa toimistossa, John Corbett kertoi Hollywood Reporterille.

– Kuvausten jälkeen käyn iltaisin Ventura Boulevardilla muutamalla oluella ja kompuroin takaisin vanhaan studioon nukkumaan. Siellä on kaikki mitä tarvitsen, sänky, suihku ja kaapelitelevisio. Siellä ei oikeasti saisi yöpyä. Kaikki vartijat luulevat minun olevan sarjan käsikirjoittaja ja tekevän töitä kaikki yöt.