Kalajoen Juhannuksessa monipuolinen artistikirjo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalajoen Juhannus tarjoaa tänä vuonna kävijöilleen harvinaisen monipuolisin artistitarjonnan. Aiemmin tapahtumaan on kiinnitetty The Baseballs, Basic Element, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Klamydia ja Antti Tuisku.

Näiden lisäksi yöttömän yön juhlassa laitetaan jalalla koreasti dancen tahtiin, kun viihdyttämään saapuvat Movetron, paluun tehnyt ruotsalainen Look Twice ja ranskalainen eurodanceaartisti Pakito. Dancen lisäksi ilmoille raikaa kotimainen hiphop, kun hittikone Cheek ampuu viestit ja biitit bailukansaan. Fintelligens tsekkaa yleisön boogien ja Petri Nygårdin härskit lyriikat tuskin voisivat istua paremmin juuri juhannusjuhlan pikkutuntien tunnelmaan.

DJ-puolelta juhannuskemuihin tulta lyö maamme yksi menestyneimmistä tiskijukista, DJ Proteus. Naisartisteista esiintymisensä ovat varmistaneet Anna Abreu ja Emma-patsaita kahminut Chisu.