Kim Kardashian esitteli uhkeita muotojaan tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi muodokkaasta takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Äskettäin Kim erosi poikaystävästään, mutta hän ei jäänyt sitä suremaan, vaan vauhti on kiihtynyt entisestään.

Miamissa nykyisin pääasiassa asustava julkkistähti listattiin pari viikkoa sitten Yhdysvaltojen kuumimpien sinkkunaisten listan kärkipäähän. Nyt hän on näyttäytynyt paparazzikuvaajille tyköistuvaan vihreään pikkumekoon sonnustautuneena. Katso kuvat tästä. Hän saa edelleen suitsutusta erityisen kurvikkaasta vartalostaan.

Alunperin Kim Kardashian nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.