Suosittu näyttelijäkaunotar selätti rintasyövän ja palasi töihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä viihdelehdissä kerrottiin kuinka näyttelijäkaunotar Maura Tierney ilmoitti jättävänsä yllättäen roolinsa Teho-osasto ja Parenthood -suosikkisarjoissa. Pian tämän jälkeen selvisi myös päätöksen syy, sillä hänen kerrottiin sairastuneen rintasyöpään.

Sairastumisen takia koko Parenthood-sarja jouduttiin perumaan, kun päätähti joutui yllättäen leikkauspöydälle. Nyt puoli vuotta myöhemmin tilanne on jo selvästi valoisampi, sillä tähden taistelu rintasyöpää vastaan näyttää olevan ainakin tällä erää voitettu. Tästä syystä Maura Tierney on nyt päättänyt palata takaisin töihin.

Ensitöikseen 45-vuotias Tierney ryhtyi kuvaamaan Rescue Me -televisiosarjan uusia jaksoja, joissa hän näyttelee Dennis Learyn rakastetua Kelly McPheetä, TV Guide uutisoi. Hänen kerrotaan jo ryhtyneen toimeen, ja sarjan seitsemännen tuotantokauden jaksojen odotetaan saavan ensi-iltansa televisioruuduissa ensi vuonna.