Miami Vice -tähti kiinni itsensäpaljastelusta – etsintäkuulutettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulttimaineeseen nousseesta Miami Vice -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Justin Lazard on jäänyt kiinni itsensäpaljastelusta. Mies pidätettiin heinäkuussa 2006 sen jälkeen kun hän oli riisunut alastomaksi ihmisjoukon edessä ilotulituksen aikana Lakeportissa, Kaliforniassa.

Lazard ei kuitenkaan ilmaantunut vastaamaan syytteisiin viime vuoden toukokuussa järjestettyyn oikeudenkäyntiin ja hänestä annettiin etsintäkuulutus. Syytekohtina oli muiden muassa alaikäisen seksuaalinen häirintä, koska ilotulituksen yleisössä oli ollut myös alaikäisiä katsojia.

Tapaus on otsikoissa nyt, koska Lazard löydettiin ja pidätettiin New Yorkissa viime perjantaina hänen palatessaan Yhdysvaltoihin Karibian lomaltaan. Parhaillaan häntä pidetään pidätettynä New Yorkin Riker’s Islandin vankilassa odottamassa siirtoa Kaliforniaan vastaamaan syytteisiin. Hän ehti pakoilla oikeudenkäyntiä lähes vuoden ajan.