Whitney Houston kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alkupuolella supertähdeksi noussut ja äskettäin vuosien tauon ja huumeriippuvuuden jälkeen parrasvaloihin palannut poptähti Whitney Houston on kiidätetty yllättäen sairaalaan Pariisissa, Ranskassa. Samalla hänen keikkojaan on jouduttu perumaan.

Paluukiertueella parhaillaan oleva 46-vuotias laulajatähti joutui sairaalahoitoon nenä- ja kurkkuongelmien takia. Näistä ongelmista johtuen hän joutui perumaan kaksi keikkaansa jo viime viikolla Englannin Manchesterissä. Turneen Euroopan osuus ei siis ole alkanut kovin suotuisissa merkeissä.

– Lääkärit tapasivat Whitneyn myöhään viime yönä Pariisissa ja vahvistivat hänen kärsivän tulehduksesta. Lääkäreiden ohjeiden mukaan hän ei saa esiintyä ennen kuin on parantunut, levy-yhtiö RCA tiedotti BBC-kanavan mukaan.