David Beckhamin uupui – Victoria vaatii seksiä viisi kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Victoria ja David Beckham olivat taannoin otsikoissa käväistyään Suomessa, kun Davidin katkennut akillesjänne leikattiin turkulaisessa yksityissairaalassa. Sittemmin David on keskittynyt lähinnä loukkaantumisesta toipumiseen.

Victoria Beckham haluaa saada perheeseen vielä ainakin yhden lapsen, tällä kertaa tyttären. Hän onkin nyt tehnyt hedelmällisyydestään kalenterin, jota pariskunta seuraa orjallisesti. Kalenterin noudattaminen alkoi The Sun -lehden mukaan pääsiäisenä, kun julkkisperhe oli lomailemassa Karibialla.

Parin lähipiirin mukaan leikkauksesta toipuva David on uupunut Victorian vaatimuksista harrastaa seksiä jopa viisi kertaa päivässä, koska Victoria haluaa raskaaksi tyttären toivossa. Parhaillaan David saa kuitenkin hieman levätä, sillä Victoria lensi alkuviikosta käymään Lontoossa. Ensi maanantaina meno jatkuu kuitenkin entisenlaisena.

– David oli helpottunut päästessään rauhoittumaan. Hän on uupunut ja yrittää kerätä voimiaan ennen kuin Victoria palaa kotiin. Loukkaantuneen jalan kanssa olisi jo tarpeeksi vaikeaa, mutta nyt siihen päälle tulee vielä nämä makuuhuoneen kuntoilusessiot viisi kertaa päivässä. Victoria haluaa epätoivoisesti raskaaksi ja hänellä on tiukka aikataulu seksin suhteen, lähipiiristä kerrottiin.

Viime viikolla Victoria ”Posh Spice” Beckham kertoi haastattelussa käyneensä myös hedelmällisyyslääkärin puheilla parantaakseen mahdollisuuksiaan tulla raskaaksi.