Jennifer Anistonin ja Brad Pittin salainen tapaaminen – suutelua ja halailua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien Hollywoodin unelmapari Jennifer Aniston ja Brad Pitt päätyivät avioeroon jo vuosia sitten ja heidän on siitä saakka oletettu olleen varsin huonoissa väleissä keskenään. Tuoreimpien tietojen mukaan näin ei välttämättä olekaan ollut.

Nyt Bill-niminen entinen henkivartija on nimittäin paljastanut olleensa mukana, kun Brad Pitt ja Jennifer Aniston tapasivat toisensa salaisesti vielä viime vuoden joulukuussa. Samaan aikaan viihdelehdissä kohuttiin Pittin ja hänen naisystävänsä Angelina Jolien väitetystä erosta.

Henkivartija kertoi In Touch -lehden haastattelussa Bradin pyytäneen häntä pitämään silmällä paparazzeja 9. joulukuuta järjestetyn tapaamisen aikana Hollywoodissa sijaitsevan Canyon Roadin varrella.

– He olivat hyvin läheisiä ja pitivät selvästi toisistaan. He halailivat ja suutelivat toisiaan useita kertoja, henkivartija kertoi.

Paikalle moottoripyörällä saapunut Pitt lähti tapaamisen jälkeen yksikseen tunnin ajelulle, kun henkivartija ilmoitti heille lähestyvästä paparazzista. Jennifer poistui paikalta ensin ja Brad pian hänen peräänsä. Henkivartijan mukaan tämä ei ollut ensimmäinen salainen tapaaminen ex-avioparin välillä, ja hänen mukaansa vastaavia tapaamisia oli järjestetty aiemminkin sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.